Atooppinen ja allerginen hiuspohja

Atooppisessa ihottumassa on taustalla atopia eli perinnöllinen taipumus reagoida poikkeavan herkästi monenlaisille ärsykkeille.

Näytä tuotteet

Hilseilevä hiuspohja

Hilse lähtee hiuspohjasta – ei hiuksesta. Päänahasta irtoaa mikroskooppisen pieniä, lähes huomaamattoman kokoisia ihosoluja ihon uusiutuessa.

Näytä tuotteet

Hiustenlähtö

Hiustenlähdön syynä on häiriö hiuksen kasvusyklissä. Hiuksen elinkaari lyhenee ja mikäli uuden hiuksen kasvu ei tapahdu samalla nopeudella, hiusten määrä vähenee silminnähtävästi.

Näytä tuotteet

Rasvoittuva hiuspohja

Hiuspohjan liiallinen talineritys aiheuttaa hiusten nopean rasvoittumisen uudelleen hiustenpesun jälkeen. Rasvoittuvan hiuspohjan hoitoon hiuksia ja hiuspohjaa kuivattamattomat tuotteet.

Näytä tuotteet

Täitartunnat

Täiden ennaltaehkäisyyn ja häätöön. Luontaisesti tehokas ja hellävarainen.

Näytä tuotteet

Ensimmäiset harmaat hiukset

Näytä tuotteet

Harmaat ja vaaleat hiukset

Melanosyytit tuottavat hiusten värin, mutta niiden toiminta vähenee iän myötä. Kun hiuksissa on enää melaniinipigmentin jäämiä, hiuksiin muodostuu kellertävä väri.

Näytä tuotteet

Kuivat ja hauraat hiukset

Kun hiuksesta puuttuvat luontaiset, sitä suojaavat rasva-aineet, se menettää elastisuuden ja kiillon ja alkaa katkeilla. Kuiva hius on yleensä sähköinen ja hankalasti muotoiltavissa.

Näytä tuotteet

Normaalit hiukset, terve hiuspohja

Näytä tuotteet

Normaalit ja hennot hiukset

Hento ja hieno hius on useimman suomalaisen ongelma. Hieno ja hento hius on hoidettava oikein ja oikeilla aineilla, jotta hius säilyttää kiillon ja elinvoimaisuuden.

Näytä tuotteet

Rasittuneet ja vaurioituneet hiukset

Hius altistuu päivittäin rasitteille. Harjaaminen, kampaaminen, muotoilu ja permanenttaus tekevät hiuksesta karkean ja katkeilevan. Hius muuttuu hauraaksi ja elottomaksi.

Näytä tuotteet

Värjätyt ja permanentatut hiukset

Permanentti ja värjäys kuluttavat hiusta. Käsittelyn seurauksena myös päänahka voi kuivua, herkistyä ja ärsyyntyä. Käsitelty hius vaatii hellävaraista hoitoa.

Näytä tuotteet

Kuivashampoo

Tavallinen hiustenpesu ei aina ole mahdollista kiireen takia tai siksi, että vettä ei ole juuri sillä hetkellä saatavilla. Rausch Kuivashampoo Fresh on ratkaisu jokaiselle hiustyypille.

Näytä tuotteet