RAUSCH Vital -kapselit

Tuotetiedot
Pakkauskoko: 2 x 30 kaps

Vitamiini-, hivenaine- ja rasvahappovalmiste hiusten, kynsien ja ihon hyvinvointiin.

Luonnollista kauneutta ja elinvoimaa sisältäpäin. Duo-aktiivinen kombinaatio (öljykapseli yhdistettynä yrttikapselin kanssa) edesauttaa imeytymistä ja elimistön kykyä hyödyntää ravintoaineet nopeasti. Kapselit sisältävät kolmea eri kasviöljyä (hirssi-, perilla- ja leväöljyä), kahdeksan eri rohdoskasvin ainesosaa sekä kaksitoista (12) vitamiinia ja mineraalia.

Käyttö: Suositellaan käytettäväksi ainakin 2 kuukauden ajan tulosten havaitsemiseksi. Sopii jatkuvaan käyttöön. 1 öljy- ja 1 yrttikapseli kerran päivässä aamiaisen jälkeen runsaan nesteen kera. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Aikuisille (yli 16-vuotiaille), ei suositella raskaana oleville ja imettäville.

Vegaani valmiste! Laktoositon, gluteeniton, ei eläinperäisiä ainesosia, hiivaton, soijaton, ei keinotekoisia väriaineita, sokeriton, väriaineeton, säilöntäaineeton, ei geenimuunneltuja ainesosia.

 

Ravintosisältö vuorokausiannoksessa:

Yrttikapseli: Vihreä tee 400 mg, C-vitamiini 90 mg, niasiini 18 mg, pantoteenihappo 18 mg, sinkki 10 mg, B6-vitamiini 2 mg, B2-vitamiini 1,6 mg, B1-vitamiini 1,4 mg, foolihappo 200 µg, biotiini 150 µg, B12-vitamiini 1 µg.

Öljykapseli: Omega-3 279 mg, Omega-6 26 mg (EPA 5 mg/DHA 70 mg), E-vitamiini 10 mg, A-vitamiini 800 µg.