Rausch

RAUSCH – luonnon voimaa hiustesi parhaaksi

Terve hiuspohja ja kauniit hiukset ovat yhteydessä toisiinsa, sillä hiuspohja reagoi herkästi elimistön ja elintapojen muutoksiin sekä ilman epäpuhtauksiin ja hiusten käsittelyyn.

Terve hiuspohja – kauniit hiukset

Sveitsiläinen Rausch on valmistanut hiustenhoitotuotteita puhtaista kasviuutteista jo vuodesta 1890 lähtien. Perusajatuksena kehitystyössä on aina ollut hiuspohjan hyvinvointi: silloin myös hiukset näyttävät kauniilta, kiiltäviltä ja eloisilta. Ymmärrys rohdosten erilaisista ominaisuuksista ja niiden vaikutusten oikeasta yhdistämisestä onkin Rauschin ydinosaamisaluetta ja menestyksen salaisuus. Shampoiden pesevinä aineina käytetään saippuan sijasta luonnon omia ”saponiineja”. Siksi ne pesevät hellävaraisesti kuivattamatta hiuksia tai hiuspohjaa. Rauschin hiustenhoitotuotteet eivät sisällä mikromuoveja, silikoneja tai parabeeneja.

Rausch-valikoimista löytyy täsmätuotteet eri hiustyypeille ja erilaisiin hiuspohjan ongelmiin.

Tavoitteena korkea laatu – ekologisesti

Korkealaatuiset rohdosuutteet kypsyvät Rauschin hellävaraisten menetelmien avulla tarkoin valvotuissa olosuhteissa jopa 11 kuukautta: kuin hyvä viini!  Valmistusprosessissa on pyritty minimoimaan luonnon turha kuormitus. Raaka-aineet tuotetaan pääasiassa lähituotantona ja kaikki tehtaalla syntyvä pakkausjäte kierrätetään 100%:sti. Tehoaineiden uuttamisen jälkeen rohdoskasvimassa puristetaan briketeiksi ja toimitetaan sopimusviljelijöille käytettäväksi maan lannoitukseen. Rausch-tuotteita ei ole testattu eläinkokein.

Rausch-tuotteet ovat myynnissä apteekeissa ja luontaistuotekaupoissa.